Όταν η τέχνη φέρνει την «ανατροπή» στην εκπαίδευση

  • 0

Όταν η τέχνη φέρνει την «ανατροπή» στην εκπαίδευση

Η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ. Ειρήνη Σιώτου συμμετέχει στην εκπαιδευτική – καλλιτεχνική εκδήλωση της ομάδας ΑΝΙΜΑ με τίτλο «Όταν η τέχνη φέρνει την «ανατροπή» στην εκπαίδευση. Η Διαφορετικότητα», το Σάββατο, 28 Μαΐου 2016, 12π.μ., Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15, Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί υλικό από τα εργαστήρια του σχολείου μας.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο email info@anima.edu.gr (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, τηλ. επικοινωνίας, email).

Η κράτησή σας ισχύει μόνο αν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να είστε στο θέατρο από τις 11.15-11.30. Μετά τις 11.30 οι θέσεις θα διατίθενται σε όσα άτομα ενδιαφέρονται αλλά δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα.

Η ANIMA είναι ένα εργαστήριο καλλιτεχνικής εκπαίδευσης που παρέχει διετή κύκλο σπουδών, διάρκειας 9 ωρών την εβδομάδα, στους εκπαιδευτικούς που φοιτούν εκεί. Κατά τη διάρκεια φοίτησης προσεγγίζονται διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα που διδάσκονται στο σημερινό σχολείο μέσα από την Τέχνη. Με ασκήσεις κυρίως μουσικοκινητικής, σωματικής έκφρασης και θεατρολογίας αφενός καλλιεργούμε δικές μας δεξιότητες, αφετέρου μαθαίνουμε τεχνικές και μεθόδους που μπορούμε να εντάξουμε σε ανάλογες δραστηριότητες στη διδασκαλία μας. 


Leave a Reply