Ο Επιχειρηματικός Όμιλος στους δέκα πρώτους!

  • 0

Ο Επιχειρηματικός Όμιλος στους δέκα πρώτους!

# katigianamasthimasai

#  rememberus

Ο Επιχειρηματικός Όμιλος Γυμνασίου παρουσίασε την εικονική του επιχείρηση σε κριτές και κοινό την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, στο The Mall Athens, στο πλαίσιο του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας, που διοργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων.

Ο επαγγελματισμός των μικρών επιχειρηματιών και η παρουσίαση της επιχειρηματικής τους δράσης μέσα από το περίπτερό τους ενθουσίασε την κριτική επιτροπή του ΣΕΝ!

Ήδη η επιχείρηση βρίσκεται στις δέκα καλύτερες μαθητικές εικονικές επιχειρήσεις και αναμένει με αγωνία τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Η φετινή εικονική επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού και φτιάχνει αναμνηστικά για τα παιδιά των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα, με κύριο στόχο να κάνουν την εμπειρία τους ανάμνηση!

Πρώτος σταθμός, ο νομός Μεσσηνίας. Πρώτος μεγάλος πελάτης, το Costa Navarino.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τα κάστρα της Μεσσηνίας, ένα ημερολόγιο με χαρακτηριστικές τοποθεσίες του νομού και ένα cd με μεσσηνιακές μελωδίες σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας είναι τα πρώτα δώρα που θα πάρουν μαζί τους οι μικροί επισκέπτες του Costa Navarino.

Υπεύθυνη του Ομίλου: Αθανασία Φωτεινού, φιλόλογος

Photo credits: Κυριακή Κυριακουλέα

This slideshow requires JavaScript.


Leave a Reply